Var är du?

Jag får nog ta och sakta ner… inte springa runt i 666 km i timmen för att slippa känna. Inte rita tolv timmar i sträck för att stänga av allt. Oh, jag och mitt ständiga flyktbehov! Vad det än gäller, vad som än har hänt, vilken känsla det än är: FLY för ditt liv!

Begravningen… innan var jag ju så rädd för att se kistan, men när jag väl såg den så var det inte alls läskigt. Den var fin. Prästen höll ett väldigt vackert griftetal, det var mycket musik, både från CD och två gånger var det levande musik, fina sånger ackompanjerade av piano och gitarr. Det var en himskans massa människor där, säkert 100 personer. Hon är saknad, min vän ❤

Vi sjöng en väldigt fin psalm (tyvärr kunde jag inte sjunga med i någon av psalmerna eftersom att jag inte såg texten pga alla tårar)

Psalm 799
Det är svårt att mista en vän,
så svårt att mista en vän.
Något fint går itu. Här är jag. Var är du?

Som en fjäril lyfter från blomman,
som en fågel som lämnar sitt bo,
söker själen sin väg mot det höga,
så har jag hört, så har jag lärt.
Är det sant, så vet du det nu.
Här är jag. Var är du?

handbukett21

Buketten som jag lade på kistan. Förgätmigej… vilken blomma kan passa bättre? Hittade lite liljekonvaljer i trädgården också.

Efter akten, utanför kyrkan, träffade jag två personal från psykintensiven, och två från BUP-avdelningen. Guldkornen ❤ Även om jag ofta kritiserar psykiatrin så glömmer jag aldrig de personal som verkligen har valt rätt jobb.

Äh, den där psalmen får mig att gråta floder nu också, ser ju inte texten på skärmen. Måste snyta mig. Jävla jävla allt.

 

2 tankar om “Var är du?

  1. Åh vilken fin psalm! Jag önskar att jag hade känt till den när vi begravde vår son!!!!
    Och vilken perfekt handbukett.
    När man är djupt deprimerad har man tunnelseende och ser allt i svart. Tror att alla andra skulle få det bättre om man själv inte fanns. Men din egen sorg och saknad av din vän och alla dom 100 sörjande på begravningen är bevis för att så inte är fallet. Spara den insikten i en liten ask i själen, och förhoppningsvis funkar det att kika i den när du är riktigt nere och får destruktiva tankar. Du är viktig och betydelsefull. Fortsätt att finnas här och förgylla vår tillvaro!!!!
    Stora kramar!

    Gilla

Försök ta fram det bästa i dig själv, även om det inte är bra.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s