Tvångstankens kraft

Tjolahopp världen… solen skiner och alla är lyckliga!

Min ena farbror och hans fru är fortfarande kvar, de vill visst inte åka hem… de har typ flyttat in i vår husvagn, hehe. Men det är bara trevligt. Nu är de ute och besöker traktens sevärdheter! (lol) Jag lagar mat till alla, mätta hungriga magar. Rödbetssoppa med knaprig getostsallad. Dock så ska man mixa soppan med en sån där handmixer. Jag kan inte det, jag har hemska tvångstankar om att köra mig själv i handen med den. Det går bara inte.. kan inte…. så soppan stod omixad tills för tio sekunder sedan, nu hör jag att någon mixar där nere. Säkert min ömma moder!

Vad annars har hänt idag… jag har ritat heeeela dagen. Från klockan 02 till 14 (inte tänka!), sedan vila, sedan börja med maten. Men det var inga trevliga, snälla teckningar, så jag vill inte visa dem.

Nu ska jag gå och steka brödbitar och inte alls tänka på sorgliga saker (bort bort. allt är bra. SOLEN skiner)

Kistdekorationer i rosa, och okända gravstenar. Fan. Ta bort.

5 tankar om “Tvångstankens kraft

 1. Det bara stod som en jävla bidiagnos. Måste vara feeel. Hatar att de alltid gör en massa fel korkade läkare. Orkar inte med dem. Och IPS-diagnosen står kvar också. Bläh.

  Gilla

  • Alltså, progressiv neuropati är en väldigt luddig beskrivning. Finns ju massor av olika neuropatier – poly- och mononeuropati, motorisk, sensorisk osv osv. Det jag tror att de menar, med tanke på din historia (hm) är att du har känselnedsättningar (sensorisk neuropati) i områden där du har skurit dig , och progressiv betyder att neuropatin förvärras med tiden. En progress av en sjukdom/skada kan vara snabb eller långsam. OM det är sån här neuropati de menar i din journal, så är den alltså enbart sensorisk (känsel), de tunna sensoriska fibrerna i huden är drabbade. Du har ju liksom skurit av dem =/
   Eller har du rörelsesvårigheter också?

   Men ja, jäkligt luddig beskrivning i journalen…men detta är vad jag tror!

   Gilla

   • Ja, jag tänkte också nåt sånt. Men det stod ”idiopatisk”? Jag vet inte om de menar känseln, eller balans, motoriska grejer, koordination eller vad? Eller om de bara skrivit fel?

    Gilla

   • Idiopatisk?? Har du alltså progressiv neuropati utan uppenbar anledning?… Neee, jag fattar ingenting! Jag börjar misstänka att de har skrivit i fel journal… I vilket sammanhang i journalen stod detta?

    Gilla

Försök ta fram det bästa i dig själv, även om det inte är bra.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s