Åxaskand

Hah, jag har hittat en Oxascand! Jävlar va provocerad jag blir. Den ligger i en bokhylla och stirrar på mig. Eey, hur kan jag vara så besatt av benzo när det typ förstörde mitt liv?

Sidospår: jag gillar inte att det på varje sida i min journal, från psykjournal till urologmottagningsjournal står ”varning, ge inte bensodiazepiner. Har genomgått nertrappning” för det känns som att jag framstår som en missbrukare, men jag tog ju bara de doser jag var ordinerad. Dessutom skulle jag aldrig be om benzo, det kan jag lova. Ska se om inte den noteringen kan tas bort.

Tillbaka: den är bara på 5 mg så kommer nog inte känna ett dugg, förutom ett djupt självförakt över att jag sjönk så lågt att jag tog någon annans medicin.

Jo jo. Men provocerad blir jag. Det betyder ju inte att jag ska ta den.

Ska möjligen be någon att ta bort den… men då verkar det ju som att jag är överdrivet intresserad av den XD

oxascandDålig mäducin för mörkrädda människor

4 tankar om “Åxaskand

 1. Oj, den känslan känner jag igen alldeles för väl! Hur fan kan bli så ”glad” & sakna nånting som har förstört så mycket för en? När jag slutade med benso så sa jag ”aldrig mer en bensotablett”, men jävlar vad nära jag har varit när jag har fått tag i dem. Kommer man nånsin att sluta sakna dem?

  Gilla

  • Vi upplevde väl också positiva saker med benzo, så även om det förstörde så mycket för oss så finns även ”bra” minnen, och du vet, hjärnan vill ha det som är bra och gott, även om saken också är dålig och ger negativa konsekvenser… Belöningssystemet är människans stora svaghet! (samtidigt som vi utan det skulle ha dött ut för typ 9000 år sedan…)

   Gilla

  • Håller med om det, jag dissade den där 5mg-tabletten. Hade det varit 25 mg hade det varit en helt annan femma, hähä. Nä, skojar bara. Godis är bra, Oxascand är dåligt. Mer godis åt folket!

   Gilla

Försök ta fram det bästa i dig själv, även om det inte är bra.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s