Hospitaliserad

Igår morse när jag precis hade vaknat och gick ut för att röka my precious morgon-cigg så hade min mor redan skuttat ur sängen för länge sedan och höll på att böka i trädgårdslandet. Hon skulle visst binda upp någon blomma och frågade yrvakna mig om jag hade något litet snöre varpå jag grötigt svarade:

– Nä, sånt får jag inte ha.

Hehehe, när jag inte är riktigt vaken så tror jag visst fortfarande att jag är på psyk och inte får ha snören…

hospital

Faktiskt så har jag fortfarande en del såna där hospitaliserad-saker för mig ibland, även om det är mindre nu när det har gått ganska lång tid efter sista inläggningen. Men jag känner fortfarande ett starkt obehag av att vara på expeditionen på skolan, för jag får inte vara på expeditioner! (på psyk är det förbjudet).

Men nuförtiden så vågar jag i alla fall gå in på expeditionen, står inte utanför och pratar med läraren när vi ska ha typ betygssamtal…tills läraren sa åt mig att komma in och jag gick in med osäkra steg 🙂 Men nu har jag i alla fall lärt mig att jag får gå in på expeditionen. Jag är ändå rädd att få skäll…att nån sjuksköterska ska hoppa fram och säga åt mig att här får jag inte vara! Uuuut härifrån! Tvärtom så brukar jag ju få flera trevliga ”hej hej!” från lärare som jag inte ens känner.

Några minuter senare: NU kommer jag ihåg när jag började på folkhögskola ett halvår efter att jag hade blivit utskriven sista gången, jag vågade inte ens följa med min lärare in i klassrummet utan han fick säga åt mig att komma in, haha. Han tittade konstigt på mig…

En annan lärare där trodde att jag var lärare och frågade om jag ville ha kaffe XD Jag blev inte långvarig på den skolan, men det är en annan historia!

Försök ta fram det bästa i dig själv, även om det inte är bra.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s