Statsminister Muffin

Det känns som att jag har kommit upp ur helvetet nu. Jag har fortfarande samma sorg, men är i alla fall inte nere på bottnen och krälar och har en massa dumma tankar.

Fick ett sms från Marknadsinsikt: ”Om det vore riksdagsval idag vilket parti skulle du rösta på?” och så alla bokstäver för partierna. Aah, jag hatar sånt där lika mycket som jag hatar telefonförsäljare (parasiter). Men jag svarade iallafall på sms:et: ”Kaninpartiet”.

Marknadsinsikt får skylla sig själva, herrar ledare tyckas i mycket stor utsträckning ha tappat kontrollen över den ande som de har framsvurit, och de skynda sig nu förskräckta taga avstånd, när Mörkrädd som fått revoltens gift i sina ådror, börja ställa till spektakel på obekväma tidpunkter och lite för mycket på egen hand. Marknadsinsikt, som med sitt sms har utfört det grundläggande hetsarbetet i mitt sinne ha ett oerhört ansvar. Det råder ingen tvekan om att det ligger politik bakom det hela!

statsminister-muffin

 

(Om det sista stycket ovan: ungefär så, lite ihopklippt av mig, och såklart utan orden Marknadsinsikt, sms och Mörkrädd, stod det i ledaren i Göteborgs Morgonpost den 7:e maj 1917. Tycker att de skrev så coolt i tidningarna förr i tiden).

Har varit lite knäppare än vanligt hela dagen. Jag har skrivit till Adlibris och bett om bidrag till en iPod Touch, men det är en lång och bitter fejd bakom det, orkar inte skriva om det nu, skriver senare. Adlibris hava verkligen tappat kontrollen över den ande de har framsvurit!

8 tankar om “Statsminister Muffin

 1. Bra att du har kommit upp ur ditt svarta hål nu, åtminstone tillfälligt! Jag förlorade själv en väldigt nära person för två år sedan, och har märkt att mina sorg-behov varierar över tiden. Ett tag var jag bara paralyserad och hade ingen kraft alls. En period hade jag ett stort behov av att läsa om sorg och hur det kan yttra sig. Läste ett 30-tal böcker om sorg och depression. Tankarna virrade och var svåra att samla, så då hjälpte det att skriva ner dom. Och av någon anledning känns det bra att höra om andra som gått igenom samma sak, även om man skulle önska att ingen annan behövde göra det. På det hela taget har jag gjort det jag haft behov av för stunden, och det har funkat bra för mig. Men hela tiden måste man hålla sig borta från dom ”förbjudna tankarna” och det hoppas jag att du fortsätter ha styrka nog att göra.

  Gilla

  • Jag känner också att det blir olika behov i sorgen. Först hade jag behov av att skriva texten om själva sorgen, just nu skriver jag ofta dikter om döden, det känns…nödvändigt.
   Tack för din kommentar, även om det är hemskt att en massa människor går igenom sorg varje dag, så är det ändå en tröst att man har någon som förstår.
   O ja, de förbjudna tankarna ska jag definitivt hålla borta. Situationen skulle bara bli värre, för mig – med skamkänslor -, och för min familj -med oro, ledsamhet -, om såna saker hände.
   Kram ❤

   Gilla

 2. Muffin + vampyrtänder – en politiskt skräckscenario för herrar ledare som -när färjan går på grund- fyller frenetiskt sina fickor med gods tills livbåten spricker på mitten och allt blir bara fiskmat =)

  Gilla

  • Jag ser det framför mig… Muffin i debatt med Jimmie Åkesson på Rosenbad. Muffin sågar Åkesson med sin vassa argument och sylvassa tänder, haha, Åkesson har inte en chans!

   Gilla

Försök ta fram det bästa i dig själv, även om det inte är bra.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s