Kan du inte byta liv, byt kanal

leave-me-alone

Jag känner mig som ett vandrande sår. Allt gör så ont, tillvaron, verkligheten, känslorna, tankarna, verkligheten verkligheten. Helt…knäckt. Jag har förbjudna tankar och det är jobbigt. Haha, jag känner mig fortfarande helt förvånad… plötsligt hamnade jag på bottnen av ett svart hål och fattar verkligen inte vad som hände. Kan inte ta in det som har hänt. Jag tänker att när jag får se kistan så kanske jag förstår att det faktiskt har hänt, men jag vill inte förstå. Vill inte att det ska bli verkligt. Vill helst leva i förnekelse.

Dessutom har jag magiskt tänkande. Det får jag alltid när någon har dött. Senaste gången var när mitt marsvin Puff dog. Natten innan han dog så var jag vaken och bakade en äppelkaka, den var natten mot en torsdag och klockan var 02. Sedan när han hade dött så trodde jag att han skulle komma tillbaka om jag bakade äppelkakan igen klockan 02 på en torsdagsnatt. Alltså, på fullt allvar trodde jag det. Sedan hade jag en del annat också som jag trodde gjorde att han dog, saker som jag hade sagt, och så.

Detta är väl en form av förnekelse, och jag typ köpslår med döden. Alla vill till himlen och åka limousine. Fan.

Jag tror inte att svarta hål har bottnar, och vissa fysiker anser att svarta hål mynnar ut i ett vitt hål i ett annat universum. Så om jag bara sitter här i det svarta hålet tillräckligt länge så kanske jag kommer ut i det vita hålet.

Saker som erbjuder tröst: lyssna på musik (särskilt Kent), spela piano, pyssla, gosa med lurviga fyrbenta vänner, alla fina människor som stöttar mig.

3 tankar om “Kan du inte byta liv, byt kanal

  1. Det är ett sätt som våra hjärnor lurar oss på för att vi ska kunna ”återfå” kontrollen över allting när vi faktiskt inget kan göra. Små ritualer som håller hoppet uppe och ångesten borta. Som tvångshandlingar. Jag hade det likadant när jag var 10 år gammal och min första hund som fortfarande var en valp blev jättesjuk.

    Krama dina små gnagare från mig =) Särskilt Floppsy =) Jag vet inte varför men han är så cool =)

    Gilla

Försök ta fram det bästa i dig själv, även om det inte är bra.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s